Водоотпорна пикник фолија 3 x 3 m

590.00 ден

Водоотпорна пикник фолија 3 x 3 m

Шифра 4381

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Водоотпорна алуминиумска фолија со димензии 3 x 3 m, двојно обложена, наменета за пикник, за на плажа, за под шатор и сл

Квалитетна изработка, дава одлична топлинска изолација, лесно се превиткува и пакува

Доаѓа во наменска торбичка