Апарат за мерење на крвен притисок – мануелен

750.00 ден

Апарат за мерење на крвен притисок – мануелен

Шифра 6019

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Апарат за мерење на крвен притисок – мануелен

Се поставува на надлактицата и резултатите се гледаат на манометар

Ритамот на отчукување на високиот и нискиот крвен притисок се слушаат преку стетоскоп