Ротациона чинија на три нивоа

540.00 ден

Ротациона чинија на три нивоа

Шифра 3286

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Чинија на три нивоа која се монтира со само едно вртење

Идеална за овошје и за апетисани

Изработена од високо квалитетна нетоксична пластика