Подвижен стабилизатор за електрични уреди

770.00 ден

Подвижен стабилизатор за електрични уреди

Шифра 3244

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Подвижен стабилизатор кој се поставува под електрични уреди како машина за перење, фрижидер и сл.

Со него лесно може да ги преместувате уредите

Висок е 10 см што овозможува лесен пристап под него за чистење

Прилагодлива ширина