Дозер за паста и држач за четки за заби

290.00 ден

Дозер за паста и држач за четки за заби

Шифра 3826

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Практичен диспензер за дозирање на пастата за заби и организирање на четките.

Четките кои ги чуваме во чаша се контаминираат со микроби, а и веќе ни е доста од растурени четки и паста по мијалникот

Со овој дозер четките секогаш ќе бидат заштитени и чисти, ќе дозирате точна количина на паста, и ќе заборавите на нередот во бањата

Само со еден допир ќе ставите доволна количина паста: потребно е во отворот да ја ставите четкичката и пастата ќе излезе автоматски

Пастата се притиска со метода на вакуум

Се вклопува во секој ентериер, лесен е за поставување (се лепи на плочките, огледалото итн. – без правење дупки)

Не се потребни батерии за да функционира

Димензии: дозер (16 х 6 х 6cm) + држач за 5 четки за заби (5 x 11 x 3,5cm)

Материјал: пластика