IR безконтактен термометар F01

890.00 ден

IR безконтактен термометар F01

Шифра 4150

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Дигитален безконтактен термометар – топломер

Идеален за употреба и кај мали деца

Време за да се добијат резултатите од мерењето 0.5-1 сек

Резултатот се прикажува на лед дисплеј

Безконтактен – се избегнува опасноста од инфекции

Има три бои на екранот и во зависност од измерената температура се мeнуваат боите: зелена, золта и црвена

Кога температурата е над 38 степени се вкучува аларм