Помошен стап – бастум за сигурно чекорење

870.00 ден

Помошен стап – бастум за сигурно чекорење

Шифра 3888

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Се издолжува-собира, од 86 до 94 cm,

Се преклопува уредно за носење и складирање (29cm)

Изработен од лесен алуминиум

Прилагодлив на 5 височини

Моќна 6-диодна светилка за ноќни прошетки

Мека рачка и лента за околу рака

Обезбедува 360° вртење со обрач со 4 стабилизатори кои обезбедуваат сигурност, без лизгање

Толку стабилен, може да стои самостојно, корисен кога ви требаат двете раце слободни