Попуст!

Дигитален безконтактен термометар – топломер

Original price was: 900.00 ден.Current price is: 590.00 ден.

Дигитален безконтактен термометар – топломер

Шифра 6020

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Дигитален безконтактен термометар – топломер

Идеален за употреба и кај мали деца

Време за да се добијат резултатите од мерењето 1-2 сек

Резултатот се прикажува на лед дисплеј

Различни бои на дисплејот во зависност од висината на температурата

Безконтактен – се избегнува опасноста од инфекции