Двоглед за дневно и ноќно гледање

470.00 ден

Двоглед за дневно и ноќно гледање

Шифра 3689

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Двоглед за дневно и ноќно гледање

Светло кое им овозможува на корисниците да гледаат во темнина

Работи на батерии

Димензии на објектив 4 x 30 mm

Димензии на двогледот 11 x 11 x 6 cm