Хамок лулушка – 200 x 80 cm

590.00 ден

Хамок лулашка 200 x 80 cm

Шифра 3721

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Хамок лежалка со дрвени држачи за јажињата

Димензии 200 x 80 cm