Табла за сецкање со сад на преклопување

420.00 ден

Табла за сецкање со сад на преклопување

Шифра 3739

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Мултифукционална табла за сецкање на месо, овошје и зеленчук

Сад на преклопување во кој е вградена таблата и кој се користи за миење или чување на храната

Отвор на долниот дел за истекување на вода

Квалитетна изработка од нетоксични материјали безбедни по здравјето

Димензии 40 x 30 cm