Детски SMART часовник

890.00 ден

Детски SMART часовник

Шифра 3249

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Детски паметен часовник преку кој може да комуницирате со вашето дете

Во било кој момент може да ја проверите точната локација

Се поставува СИМ картичка во часовникот

СОС копче преку кое детето може веднаш да ги повика зачуваните СОС броеви на родителите

HD камера, LBS позиционирање, Екран на допир

Време, датум, игри

НАПОМЕНА: Пред да ја поставите картичката, тргнете го пинот од неа, преку мобилен телефон или во мобилара. По поставување на картичката, рестартирајте го часовникот за да ја препознае мрежата.

 

 

 

 

 

 

Дополнителни информации

Одберете боја

Син часовник, Розе часовник, Зелен часовник, Виолетов часовник