Диспанзер за течен сапун

620.00 ден

Диспанзер за течен сапун

Шифра 3319

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Диспанзер со помош на кој течниот сапун се претвора во пена

Доволно е само да ја доближите раката до него и тој да испушти пена

Вграден сензор за движење

Работи на УСБ приклучок