Сет за автоматско наводнување – капка по капка (10 дозери)

490.00 ден

Сет за автоматско наводнување – капка по капка

Шифра 4841

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4841 Ознака:

Опис

Автоматскиот систем капка по капка овозможува прецизно и рамномерно наводнување на твоите цвеќиња. Дозерите испуштаат вода капка по капка директно во почвата, обезбедувајќи ја потребната количина на вода за здрав раст на растенијата.

Автоматскиот систем капка по капка е дизајниран да биде ефикасен за вода, обезбедувајќи економично користење на водата. Со доставување вода директно до коренската зона на растението, се минимизира трошењето вода преку испарување или истекување.

Автоматската природа на системот за наводнување капка по капка ти заштедува време и напор при наводнување на твоите цвеќиња. Откако ќе се постави системот, тој работи според програмабилен распоред, доставувајќи вода до твоите постројки без потреба од рачна интервенција.

Со обезбедување на доследна и соодветна влажност на корените, автоматскиот систем капка по капка го промовира здравјето и растот на растенијата. Овој систем создава оптимални услови за растење, што резултира со живописни и просперитетни цвеќиња.

Без разлика дали имаш мала градина или поголема градина, овој систем овозможува рамномерно и прецизно наводнување на растенијата, со што се обезбедува оптимален раст и цветање.

Овој систем е идеален и за одржување на растенијата во контејнери и саксии.

Обезбедува рамномерно наводнување и избегнува прекумерно наводнување, што може да ги оштети растенијата во саксиите.

Доколку имаш тераса или балкон, овој автоматски систем за наводнување е совршен избор.

Ова е особено корисно кога си на одмор или патување, обезбедувајќи твоите растенија да останат здрави и хидрирани додека си отсутна.

Начин на употреба:

1. Истури вода во кое било шише.

2. Стави го продолжетокот на делот од шишето каде што е капачето.

3. Вметни го делот во земја.

4. Постави соодветен проток на вода (во зависност од потребите на растенијата).

5. Уживај во глетката на релаксирачкото млаз вода.

Технички карактеристики:

  • Димензии 13,5 × 2,7 cm.

Пакетот содржи:

  • 10 x Додатоци за наводнување.