Штитник – изолатор за под врата

240.00 ден

Штитник – изолатор за под врата

Шифра 3363

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Изолатор со кој ќе го спречите ладниот воздух да влезе во вашиот дом.

Физички го спречувате влезот на инсекти и бубачки под вратата.

Одличен енергетско – ефикасен производ

Лесен за поставување, одговара на сите видови на подови.

Должина 95 cm