Греалки за сушење на чевли

450.00 ден

Греалки за сушење на чевли

Шифра 3371

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Греалки кои се ставаат дирекно внатре во чевлите

Керамички греачи обложени со квалитетна пластика отпорна на топлина

Температура на загревање 65-75 степени

Димензии 18 x 7 x 2.5 cm