Диспaнзер – дозер за сува храна и житарки

790.00 ден1,390.00 ден

Диспaнзер – дозер за сува храна и житарки

Шифра 3887

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Диспанзер – дозер за житарки, мусли, корнфлекс и слично

Просторот во Вашата кујна ќе биде максимално искористен и организиран, а приготвувањето на оброците со овој диспензер е многу побрзо!

Сувата храна во секој момент ќе Ви биде на дофат, безбедна и свежа

Може да чувате различни видови сува храна, како што се житни култури, корнфлекси, бонбони, ореви, грав, ориз, бадеми, чоколади, кафе итн.

Едноставно ракување: само треба да го отворите капакот и да истурите сува храна, храната останува подалеку од микроби и влага

Лесно за полнење и чистење

Погоден за употреба во кујни или простории за чување храна

Секој дозер собира до 500 грама житарки

Со вртење на рачката, содржината илегува од уредот и останува само да го прелиете со омилениот напиток и вкусниот и здрав оброк е подготвен!

Единичен диспанзер – 790 ден.

Двоен диспанзер – 1090 ден.

Троен диспанзер – 1390 ден.

Дополнителни информации

Одберете модел:

Единечен дозер, Двоен дозер, Троен дозер