Калапи за торти

550.00 ден

Калапи за торти

Шифра 3476

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Калапи за торти во три различни форми – квадрат, круг и срце

Дното на калапите се вади за полесно одстранување на испечената кора

Димензии 24, 26 и 28 cm