Мал апарат за пуканки без масло

850.00 ден

Мал апарат за пуканки без масло

Шифра 4159

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Внатрешната комора е направена од алуминиум

Пуканките само се додаваат во комората и со притискање на само едно копче ти е се готови за неколку секунди

Доколку се употребува последователно, почекајте 10 до 12 минути пред повторна употреба, да не би дошло до прегревање