Машина за готвење јаjца на пареа

690.00 ден

Машина за варење јаца на пареа

Шифра 4141

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

 

Категорија SKU: 4141 Ознаки:

Опис

Овој уред може да вари до 14 јајца истовремено

Во долниот дел на садот се става вода, која со загревањето прави пареа со која јајцата се готват

Веднаш по готвењето може да се послужат благодарение на држачот со кој може да ги преместувате

Преку проѕирниот капак ја гледате целата процедура на готвење

Овој апарат може да го користите и за готвење на други продукти на пареа

Моќност 350 w