Интелигентен автоматски систем за наводнување

1,190.00 ден

Интелигентен автоматски систем за наводнување

Шифра 3803

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Интелигентна машина за наводнување на цвеќиња

Брзина на проток на вода 1.2-1.5 литри во минута
Материјал: Пластика
Големина:14*13,5*6см
Капацитет на батерија 2200 mAh

Забележете

1, За да избегнете сифонирање, поставете ја водата малку пониско од саксијата.
2, Ве молиме користете чиста резервна вода за да избегнете затнување.
3, Не виткајте ги влезните и излезните цевки и капиларите, за да не влијаете на работата на наводнување и ефектот на проток.