Наслон – перниче за глава за во автомобил

1,100.00 ден

Наслон – перниче за глава за во автомобил

Шифра 7036

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 7036 Ознаки:

Опис

Наслон – перниче за глава за твојот автомобил кој обезбедува дополнителна удобност и поддршка при возење. Овој прилагодлив потпирач е дизајниран да обезбеди оптимална поддршка за главата и вратот, обезбедувајќи не само удобност, туку и безбедност за време на патувањето.

Ова е особено корисно за возачите и патниците кои поминуваат часови зад воланот, овозможувајќи им да одржуваат удобна положба и да го намалат заморот.

Кога возите на груб терен или патишта со многу кривини, потпирачите за глава можат да обезбедат дополнителна стабилност и поддршка, спречувајќи ненадејни движења на главата и намалувајќи го ризикот од непријатност или повреда на цервикалниот ‘рбет.

Ова е корисно за луѓе со различна висина или за оние кои бараат оптимална поддршка за вратот и главата додека возат.

Соодветната поддршка за главата и вратот овозможува мускулна релаксација и го намалува притисокот врз цервикалниот ‘рбет. Ова може да доведе до помал замор и поголема удобност при подолги патувања.

Автомобилскиот потпирач за глава обезбедува дополнителна удобност додека возиш или патуваш. Ова е особено важно за оние кои често патуваат или поминуваат многу време во автомобилот.

Обезбедува поддршка за цервикалниот ‘рбет – Ова е особено корисно кога возиш на долги растојанија или во ситуации кога патувањето може да биде напорно. Перницата помага да се одржи правилната положба на главата и вратот, со што се намалува ризикот од вкочанетост или непријатност.

Технички карактеристики:

 • Димензии: 140-280 mm;
 • Ротација: 180 степени.