Канта за отпадоци со држач за хартија

1,290.00 ден

Канта за отпадоци со држач за хартија

Шифра 3446

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Функционална канта за отпадоци со вграден држач за тоалетна хартија

Димензии: 22 x 22 x 60 cm

Бела и црна боја