Распрскувач за бојадисување со компресор – Paint Zoom

1,290.00 ден

Распрскувач за бојадисување со компресор – Paint Zoom

Шифра 4145

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4145 Ознаки:

Опис

Kарактеристики на производот:

 • Напон: 230-240V; 50 Hz
 • Моќност: 650 W
 • Волумен на резервоарот: 800 ml
 • Должина на цревото: 1,5 m
 • Максимална вискозност 130 DIN во секунда
 • Брзината на моторот изнесува 32.000 вртежи во минута
 • Тежина на моторот: 1,9 кг
 • Бруто тежина на целиот апарат: 2,550 kg
 • Рачен компресор за лесно бојадисување
 • Практичен за употреба
 • Заштедува време и пари
 • Бојадисува 15 м2 за само 10 минути
 • Може да се користи во затворен и отворен простор
 • Лесен за одржување и чистење
 • Три методи на прскање: хоризонтално, вертикално и тесно

Со овој уникатен производ можат да се користат следните бои:

 • Боја на водена база
 • Емајл боја на водена база и водени лакови
 • Лак – неразреден
 • Заштитни бои
 • Средства за премачкување на дрвени површини
 • Средства за белење
 • Средства за дезинфекција
 • НИТРО БОЈА НЕ СМЕЕ ДА СЕ КОРИСТИ

НАПОМЕНА: Компресорот не е за професионална употреба, не треба да се користи долго време како би се спречило прегрејување.