Филџани за кафе – 𝐇𝐨𝐦𝐞 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐥𝐨𝐯𝐞

1,090.00 ден

Филџани за кафе 𝐇𝐨𝐦𝐞 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐥𝐨𝐯𝐞

Шифра 3281

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Филџани за кафе или чај

Големина 170 ml. – Цена 1090 ден.

Големина 130 ml. – Цена 890 ден.