Автоматски затворач на врата – туркач

490.00 ден

Автоматски затворач на врата – туркач

Шифра 4740

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4740 Ознаки:

Опис

Овој автоматски затварач на врата од нерѓосувачки челик е производ кој носи подобрена безбедност, естетика и практичност во секој простор. Со дискретно интегрирани невидливи пружини, ова поблиску обезбедува беспрекорна завршница на вратата, истовремено обезбедувајќи високо ниво на функционалност.

Автоматските затворачи на врати од нерѓосувачки челик се идеални за деловни простории како канцеларии, продавници, ресторани или хотели, обезбедувајќи сигурна безбедност и професионален изглед.

Во домаќинствата, овие затворачи за врати обезбедуваат дополнително ниво на безбедност и удобност, одржувајќи го семејниот дом безбеден и овозможувајќи полесно управување со просторот.

За јавни објекти како што се болници, училишта или аеродроми, автоматските затворачи на вратите обезбедуваат ефективно решение за одржување на редот и безбедноста, олеснувајќи го протокот на луѓе и персонал.

Во фабриките, магацините и другите индустриски капацитети, овие затворачи за врати овозможуваат ефективна контрола на пристапот и безбедно затворање на просторите, заштитувајќи од неовластен пристап и ја одржуваат работната средина безбедна.

Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, овие пружини се отпорни на корозија и долготрајни, обезбедувајќи сигурна функционалност во долг временски период.

Автоматскиот затварач го олеснува секојдневниот живот на корисниците, елиминирајќи ја потребата од рачно затворање и обезбедувајќи дека вратата секогаш се затвора сигурно, што може да придонесе за заштеда на енергија и одржување на константна температура во просторијата.

Невидливите пружини за автоматско затворање на вратите од нерѓосувачки челик обезбедуваат зголемена безбедност со тоа што обезбедуваат автоматско затворање на вратата по минување, намалувајќи го ризикот од неовластен пристап.

Технички карактеристики:

 • Материјал: нерѓосувачки челик;
 • Големина: 24 x 190 mm;
 • Растојанието на централната дупка: 45 mm;
 • Максимална ширина на вратата: 1000 mm;
 • Тежина: 325 g.