Звучници за во автомобил

990.00 ден1,490.00 ден

Звучници за во автомобил 

Шифра 6008

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 6008 Ознаки:

Опис

Звучници за во автомобил со следниве карактеристики:

TS – 1052

 • Maximum power: 250W
 • Woofer dimensions: 100mm
 • Tweeter dimensions: 10mm
 • Installation diameter: 102mm
 • Installation depth: 42mm
 • Frequency range: 30-20,000 Hz
 • Sensitivity: 91dB

TS – 1372

 • Maximum power: 350W
 • Woofer dimensions: 129mm
 • Tweeter dimensions: 10mm
 • Installation diameter: 131mm
 • Installation depth: 44mm
 • Frequency range: 84-20,000 Hz
 • Sensitivity: 87dB

TS-1672

 • Maximum power: 500W
 • Woofer dimensions: 160mm
 • Tweeter dimensions: 10mm
 • Installation diameter: 162mm
 • Installation depth: 45mm
 • Frequency range: 60-20,000 Hz
 • Sensitivity: 90dB

Звучниците доаѓаат во пар

Дополнителни информации

Одберете модел:

TS-1052 – 10mm – 250W, TS-1372 – 13mm – 350W, TS-1672 – 16mm – 500W