Греалка на гас – Рубин Р81001

1,870.00 ден

Греалка на гас – Рубин Р81001

Шифра 3858

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 3858 Ознаки:

Опис

Гасна греалка –  горилник е дизајниран за домашна употреба за дополнителна топлина и цели за греење.

Греење на простори, како и за загревање работни места во индустриски простории и отворени површини, магацини со привремен престој на луѓе..

Карактеристики:

Работи на течен и природен гас
Нема отворен пламен
Економска потрошувачка на гас
Практични стапала за инсталација
Комплетот вклучува 2 млазници

Спецификација:

Максимална моќност: 3,85 kW
Вид на гас: течен/природен
Притисок на гас (течен) : 0,3 kPa
Притисок на гас (природен) : 1,3 kPa
Потрошувачка на гас (течен): 220 грама на час
Потрошувачка на гас (природен): 240 грама на час
Дијаметар на млазната дупка: течен 1 mm, природен 1,6 mm
Количина на керамички чинии: 1 парче
Систем за палење: рачен

Димензии: 28 x 19 x 8 cm