Електрична пумпа – компресор 12 v

890.00 ден

Електрична пумпа – компресор 12 v

Шифра 7004

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 7004 Ознаки:

Опис

Мал Компресор за пумпање Пневматици (Гуми)

Овој воздушен компресор може да напумпа гума за автомобил без оглед на тоа за која големина на гума се обидувате да ја надувате.

Toj e во цилиндрична форма кој што e напојуван од Вашиот приклучок од 12V.

Овој воздушен компресор е мал и компактен и може да се чува во багажникот на било која кола.

Компресорот за воздух доаѓа со три различни адаптери што го прави доволно разноврсен за употреба за да може да се користи за надувување на спортски топки, гуми, па дури и воздушни кревети.

Опремен е со приклучен приклучок за запалка и 3м кабел.

Барометарот може точно да го измери и да го прикаже притисокот.

Пневматикот може да постигне нормален притисок за 2 или 3 минути.

• Се напојува од вашиот 12V приклучок за галантерија

• Надувува автомобилска гума за приближно 3 минути

• Дијаметар од 30mm цилиндар

• Максимален притисок од 140PSI

• 3m кабел за напојување, 1m црево

• Може да се користи до 40 минути непрекинато.