Дигитален часовник, термометар, мерач на влажност на воздух

500.00 ден

Дигитален часовник, термометар, мерач на влажност на воздух

Шифра 3781

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Дигитален часовник со аларм за домашна употреба

Вграден термометар: мерење температурен опсег  -10°C~+50°C

Вграден сензор за мерење влажност на воздух: 10%~90% RH

Работи на батерии

Димензии: 10 x 9 x 2.2 cm

Дисплеј: 8 x 6 cm