Безжичен уред за чистење уши

590.00 ден

Безжичен уред за чистење уши

Шифра 4589

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 4589 Ознака:

Опис

Уредот за чистење на уши ви овозможува без болка да ја исчистите целата ушна нечистотија која се создава во вашите уши. Со памучните стапчиња за уши не е возможно да ја отстраните целата нечистотија, но затоа овој уред тоа ви го овозможува на многу лесен, едноставен и безболен начин.

Со помош на овој уред нема да можете да ги оштетите вашите тапанчиња бидејќи овој уред ја отстранува ушната нечистотија со помош на LED светло и истиот не достига до ушните тапанчиња.

безбеден за употреба за сите возрасти со 3 различни големини на силиконски стапчиња (сино- за 0-6месеци., зелено- за 6месеци до 6год., портокалово- од 6год. па нагоре)

со силиконското стапче за чистење лесно исчистете ги ушите

силиконските стапчиња може да се чистат со сапун и вода

LED светло за прегледност во ушниот канал

бавно вртење на спиралните додатоци

безбедносната основа ќе спречи движење на уредот повеќе од она што е потребно

работи на 2AA батерии

димензии: 12 x 6 x 3cm