Попуст!

Уред за обликување на стомачните мускули

390.00 ден

Уред за обликување на стомачните мускули

Шифра 3352

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Уред со помош на кој ќе ги обликувате и затегнете стомачните мускули

Користи електрични импулси за активирање на мускулите

Може да го користите секаде, не е штетен по здравјето

Има 6 различни програми и 4 нивоа на интензитет