Безжичен полнач за мобилен телефон, амбиентална светилка, БТ звучник, ФМ радио

1,290.00 ден

Безжичен полнач за мобилен телефон, амбиентална светилка, БТ звучник, ФМ радио

Шифра 4554

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Безжичен полнач за мобилни телефони (само за мобилни телефони кои имаат опција за безжично полнење)

Амбиентална светилка со промена на бои

Bluetooth звучник за слушање на вашите омилени мелодии од вашиот телефон

ФМ радио приемник

Часовник, будилник

Димензии: 23 x 23 x 8 cm

 

 

Дополнителни информации

Одберете модел:

Модел 1, Модел 2, Модел 3