Безжичен микрофон

990.00 ден

Безжичен микрофон

Шифра 3418

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Главни карактеристики:
-Дизајн со двојни канали, може да користат два рачни безжични микрофони без пречки во исто време.
-Кварцен кристал со висока прецизност за блокирање на фреквенцијата.
-Висока чувствителност и висок сооднос S/N, висока квалитет на звук без бучава.
-Супериорна селективност, повеќеканална, може да се користи во исто време, не се мешаат едни со други.
-Погоден за студио/караоке/радио/итн.
– Идеална средина за користење на растојание е до 50 метри

Системски параметри:
-фреквентен опсег на носач: 220-270MHz
-фреквентен опсег на одговор: 60Hz-
16KHz -хармонична интерференција: повеќе од 90dB
-стабилност на радиофреквенцијата: плус или минус 0,005 проценти
-Сооднос S/N: повеќе од 90dB
-Излез со интензитет: 0-400mv
-хармонично нарушување: помалку од 0,5 проценти
-Микрофонот се напојува со 2 x AAA батерија (не е вклучена)
-димензија на микрофон: 260mm x 30mm x 30mm
-димензија на ресивер: 110mm x 45mm x 15mm