Практична торба за велосипед

870.00 ден

Практична торба за велосипед

Шифра 3638

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Практична водоотпорна торба која лесно се монтира на задниот држач на Вашиот велисипед.
4 прегради за складирање – две мали и две големи
Димензија на торбата: 33х28х28см