Универзален детергент за чистење Medix – UCD 208

1,370.00 ден

Универзален детергент за чистење Medix – UCD 208

Шифра 8009

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 8009 Ознаки:

Опис

Супер концентриран универзален алкален препарат со многу пена за професионална употреба со универзална примена UCD 253

Погоден како за рачно чистење така и за системи со дозирање.

Наменет за основно чистење како и за чистење по реновирање на теракота, мозаик, фајанс, работни површини, шанкови, надворешни фасади, силиконски завеси, ветроупорни завеси, подвижни ленти и други водоотпорни површини.

Погоден за чистење на стакла и фарови од автомобил. Со свежа арома.

За рачно чистење разредете 25 Ml препарат во 10 L вода

За машинско чистење на подови нанесете дирекно на сунгерот од машината

Количина 5 L

PH >5