Средство за чистење санитарни простории Medix – SCL 204

930.00 ден

Средство за чистење санитарни простории Medix – SCL 204

Шифра 8006

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Активен спреј за чистење на санитарни простории Medix SCL 204

Исклучиво ефикасен за темелно чистење и одржување на сите отпорни на киселини површини, мијалници, кади, фајанс, плочки, фуги, славини и тушеви, стаклени и акрилни туш-кабини, силно извалкана теракота.

Погоден за вертикални површини и тешко достапни места, со активна пена која останува на површината и брзо и ефикасно ги отстранува и разградува наслагите на калциум, дамки од р’ѓа, органско и неорганско загадување.

Средството е подготвено за употреба, без разредување

Време на дејствување 2-3 мин, за тврди дамки 5 мин.

Количина 5 L

PH >12.5