Средство за чистење и полирање стакло Medix – GCL 201

670.00 ден

Средство за чистење и полирање стакло Medix – GCL 201

Шифра 8004

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 8004 Ознаки:

Опис

Средство за чистење и полирање стакло и мазни површини Medix – GCL 201

Погодно за темело чистење, одржување и полирање на прозори, стакло, витрини, огледала, парапети од ескалатори, силиконски и ветроупорни завеси, подвижни ленти, како и за сите мазни водоотпорни површини покриени со емајл, пластика, метал итн.

Детергентот е со брзо дејство на база на алкохол, со свежа арома, отстранува отпечатоци од прсти, инсекти, нечистотии од улична прашина, траги од дожд и друго.

Средството е спремно за дирекно користење, без разредување

Количина 5 L

PH 8-10