Детергент за машинско полирање садови Medix – DWR 430

2,670.00 ден

Детергент за машинско плакнење и полирање садови Medix – DWR 430

Шифра 8012

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 8012 Ознаки:

Опис

Високо концентриран и исклучително економичен детергент за плакнење и полирање на садови и прибор во професионални машини за миење садови Medix DWR 430

Неговата ефикасна формула обезбедува беспрекорни резултати при плакнење, сушење и полирање на измиените садови и прибор, без оглед на тврдоста на водата, заштедува време за дополнителна обработка на садовите после миење.

Употребата на препаратот спречува таложење на бигор на садовите и машината за миење садови и на тој начин и го продолжува животот.

Подготвен за употреба. Погоден за машини за миење садови со и без системи за дозирање. Не мешајте со други производи бидејќи може да предизвикаат кристализација и евентуално да го оштетат системот за дозирање.

Количина 5 L