Скали CAT – SP со разни големини

1,200.00 ден2,800.00 ден

Скали CAT – SP со разни големини

Шифра 2523

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com
Категорија SKU: 2523 Ознаки:

Опис

Скали SP – изработени во Турција по спецификација на CAT

Број на скалила и цена:

2 + 1  –  1200 den.

3 + 1  –  1600 den.

4 + 1  –  2000 den.

5 + 1  –  2400 den.

6 + 1  –  2800 den.

 

Дополнителни информации

Одберете големина

2 + 1  –  1200 den., 3 + 1  –  1600 den., 4 + 1  –  2000 den., 5 + 1  –  2400 den., 6 + 1  –  2800 den.