Сетови за прва помош

600.00 ден1,000.00 ден

Сетови за прва помош

Шифра 4850

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
    • На e-mail: info@mkmarket.mk
                          info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Сетови за прва помош произведени во Галеника – Србија

Тип А – Автомобилска прва помош – 600

Комплетот за прва помош ТИП А содржи:

– Завој 10cm x 5m со подлога 12cm x 10cm; стерилен 1 ЕЕЗ

– Калико завој 8cm x 5m 1парче

– Калико завој 5cm x 5m 1парче

– Mull завој 6cm x 5m 1парче

– Стерилна газа 1/4м 1пар

– Хидрофилна газа компреса 3 ЕЕЗ

– Фластер 1cm x 1m 1парче

– Материјал за леплив завој – фластер за прва помош 10cm x 8cm 2 парчиња

– Триаголен шал 100cm x 100cm x 140cm 1парче

– Заштитни иглички 5 ЕЕЗ

– Жилет со јавач 1 ЕЕЗ

– Ракав од полиетилен 70cm x 40cm 1парче

– Памучна волна 10гр 1 ЕЕЗ

– Спецификација на содржина 1 ЕЕЗ

Тип Б – Камионска прва помош – 1000

– Прв завој 10cm x 5m со подлога 12cm x 10cm, стерилен – 1 парч

– Прв завој 12cm x 5m со подлога 12cm x 16cm, стерилен – 1 ч.

– Калико завој 8cm x 5m калцкобенд 10cm x 5m – 2 парчиња

– Компресија за изгореници 50cm x 80cm стерилна – 1 пар.

– Стерилна газа 1м, 80см x 100см – 1 пар. за прва помош 10cm x 8cm – 5 парчиња

– Фластер 2,5cm x 5m – 1 парч

– Триаголен шал 100cm x 100 cm x 140cm – 2 парчиња

– Заштитни иглички со должина од најмалку 4cm – 4 парчиња 1. заоблен врв најмалку должина 12cm – 1 парче

– Ракавици за еднократна употреба (пар) – 2 парчиња

– Полиетиленска ракавица (торба) 30cm x 60cm – 1 парче

– Изотермално ќебе за еднократна употреба – 1 парче

– Маска за вештачко дишење 20cm x 30cm – 2 ЕЕЗ

– Спецификација на содржина – 1 ЕЕЗ

– Упатство за употреба на прва помош.

Дополнителни информации

Одберете тип:

Тип А, Тип Б