Метален диспанзер за антисептик

2,990.00 ден

Метален диспанзер за антисептик

Шифра 4232

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Метален диспанзер во кој се поставува антисептик и е идеален за секој деловен објект каде е потребна дезинфекција на раце при влез во објектот

На долниот дел има педала со помош на која го активирате дозирањето на антисептикот

На овој начин се спречува било каков контакт со рацете со шишето со антисептик.

Следува гратис антисептик од 500 ml.