Сет за бања 1/5 B214

1,190.00 ден

Сет за бања 1/5 B214

Шифра 3335

Нарачај го производот директно на :

  • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
  • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
  • Chat на веб страната
  • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                        info.mkmarket.mk@gmail.com

Опис

Корпа за алишта
Димензии: 45х35х56cm
Капацитет: 55L

Корпа за чисти алишта
Димензии: 35x53x26cm
Капацитет: 35L

Канта за отпадоци
Димензии: 18x24x32cm
Капацитет: 6L

Канта за прашок
Димензии: 21х24х24cm
Капацитет: 6L

Четка за тоалет
Димензии: 14х14х42cm