Прикажани се сите 2 резултати

Out of stock

Nutri Bullet Prime 1000 w

2,990.00 ден

Nutri Bullet Prime 1000 w

Шифра 4191

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Блендер Gultac Nutri

1,990.00 ден

Блендер Gultac Nutri

Шифра 4162

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com