Прикажани се сите 8 резултати

Попуст!

UV Лампа за сушење на лак за нокти – SUN 96w

Original price was: 1,790.00 ден.Current price is: 1,490.00 ден.

UV Лампа за сушење на лак за нокти – SUN 96w

Шифра 8092

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

UV Лампа за сушење на нокти – 48 w

790.00 ден

UV Лампа за сушење на нокти – 48 w

Шифра 3651

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична мини турпија за нокти

690.00 ден

Електрична мини турпија за нокти

Шифра 4707

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Мини UV LED ламба за сушење нокти

490.00 ден

Мини UV LED ламба за сушење нокти

Шифра 3685

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет за маникир и педикир

570.00 ден

Сет за маникир и педикир

Шифра 8114

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Сет за маникир и педикир

1,490.00 ден

Сет за маникир и педикир

Шифра 3324

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com