Прикажани 1–16 од 21 резултат

Автоматскa преса – виткач за коса

890.00 ден

Автоматскa преса – виткач за коса

Шифра 4939

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Автоматски виткач за коса

Original price was: 1,590.00 ден.Current price is: 1,290.00 ден.

Автоматски виткач за коса

Шифра 8089

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Апарат за плетенки

590.00 ден

Апарат за плетенки

Шифра 3267

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Виткач за афро кадрици

1,190.00 ден

Виткач за афро кадрици

Шифра 4395

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com

Електричен чешел за обликување на коса и брада

550.00 ден

Електричен чешел за обликување на коса и брада

Шифра 3228

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Електрична четка за коса Sonar HQT 906

690.00 ден

Електрична четка за коса Sonar HQT 906

Шифра 3323

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Комора за виткана коса – Perfect Curl

1,290.00 ден

Комора за виткана коса – Perfect Curl

Шифра 4127

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла за коса RAF R.418R – 45 W

690.00 ден

Пегла за коса RAF R.418R – 45 W

Шифра 4432

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Пегла и виткач за коса 3 во 1

650.00 ден

Пегла и виткач за коса 3 во 1

Шифра 3490

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
  • На e-mail: info@mkmarket.mk
                       info.mkmarket.mk@gmail.com
Попуст!

Преса за коса Valera +

Original price was: 1,100.00 ден.Current price is: 990.00 ден.

Преса за коса Valera +

Шифра 4124

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com

Турмалинова пегла за коса

950.00 ден

Турмалинова пегла за коса

Шифра 3238

Нарачај го производот директно на :

 • Телефон: 071 713 153 или 079 344 285
 • Viber:  071 713 153 или 079 344 285
 • Chat на веб страната
 • Во inbox
 • На e-mail: info@mkmarket.mk
                      info.mkmarket.mk@gmail.com